8 Mart 2013 Cuma

Paraf kullananlara otopark bedava

Paraf kullananlara otopark bedava

Halkbank’ın yeni kredi kartı Paraf’ı kullananlar, otomobillerini İSPARK noktalarına bedel ödemeden bırakabilecek.
Paraf kullananlara otopark bedava


Tek seferde her 100 TL tutarında alışveriş için yola yakın otoparklarda 2 saat, açık ve katlı otoparklarda ise 3 saat park yapılabilecek. Halkbank Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu ve İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik tarafından imzalanan protokol,  Sabiha Gökçen otoparkından da 24 saat yararlanmaya da imkân tanıyor.
 
İmza töreninin ardından protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan İsmail Hakkı İmamoğlu, Paraf müşterilerinin taleplerini temel aldıklarına işaret etti. Bu anlayış ile Paraf’ın ayrıcalıklarını artırdıklarını vurgulayan İmamoğlu, "Şu aşamada İSPARK ile bir protokol yaptık. Sene sonuna dek yürürlüğü bulunan protokol ile kart kullanıcılarının park yeri derdini ortadan kaldırıyoruz." dedi. Paraf’a yönelimin arttığına temas eden İmamoğlu, "Kartın kullanıcı adedi şu an 2,5 milyon dolaylarında. İlk 2 ayda 300 bin müşteri daha elde ettik. Sene sonuna dek kart kullanıcı adedinde 3 milyonu yakalarız. Büyüyoruz, planımız Halkbank’ın kredi kartında payını 5 sene içinde yüzde 6 dolaylarına getirmek." diye konuştu. 
 
İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik de şirket olarak otoparkları derleyip topladıklarını, kayıt dışılıktan kurtardıklarını dile getirdi. Mehmet Çevik, 500 noktada 2 bin 500 elemanla İstanbul’un otopark sorununa deva olduklarını aktardı. Şehirde hayatı kolay kılacak eylemlerinin bulunduğunu anlatan Çevik, bu çerçevede trafiği rahatlatan cep otogarı ve tam otomatik otopark uygulamalarını devreye alacaklarını duyurdu. Tekne Park’ı da önemli bir hamle olarak yorumlayan Çevik, "İstinye ve Tarabya’da modern tekne parklar açtık. 9 yeni tekne park için de faaliyetler devam ediyor." ifadesini kullandı. Otoparklardan yararlanmayı artırma adına Halkbank ile protokol yaptıklarını bildiren İSPARK Genel Müdürü, bu uygulama ile Paraf kullanıcılarının otoparklardan bedel ödemeden faydalanacağını müjdeledi. 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder